TamFun kesäkausi 2021 päätökseen

07.10.2021

Kesä 2021 - Nuorten TamFulaisten juhlaa.

Jalkapallo kaudella 2021 TamFu (Tammer-Futis) osallistui kolmen joukkueen voimin alueen sarjoihin. Parasta menestystä toi P17 joukkue,sijoittuen kovassa sarjassa pronssille.

TamFu P17 pronssijoukkue
TamFu P17 pronssijoukkue

P17 joukkue taisteli hienosti tiensä ikäluokkansa kolmosessa aina pronsille asti. Kausi oli tasapainoinen ei suuria vastoinkäymisiä koettu. Yksittäisenä huomionarvoisena suorituksena voi pitää Eeli Virran koko palloliiton läntisen alueen maalinkuninkuuden voittoa 26 maalilla.

Joukkueen kehittyminen on ollut silminnähtävää ja pelaajien henkilökohtaiset taidot sekä fysiikka ovat ottaneet aimo harppauksen kauden aikana. Valmentaja Petri Rajasalo voikin hykerrellä tyytyväisyydestä TamFun tulevaisuuden suhteen.

TamFu KKI45 voitokkaan LaVe ottelun jälkeen
TamFu KKI45 voitokkaan LaVe ottelun jälkeen

KKI45

KKI45 ryhmän kausi ikäluokan kakkosessa alkoi hyvin. Loppukaudesta vastaan asettui sarjan kovempia joukkueita, ja loppujen lopuksi oli nuoremmilla ikämiehillä tyytyminen 4. (neljänteen) sijaan. Pelireissuilla todettiinkin että tämä kausi oli enempi korona kilojen tiputtelua, ja tähtäin on ensi kaudessa. Perinteiset peli-ja harjoitusvirvokkeet nautittiin kuitenkin hyvillä mielin, aktiivi ikämiespalloijat ovat nautintonsa ansaineet.

Tänä vuonna ei joukkueeseen noussut yhtään uutta junioria reserveistä, mutta pientä valonpilkahdusta on nähtävissä pari seuraavan kauden aikana.

KKI45 joukkueen pitkäaikainen valmentaja Juha Lehtonen päätti tähän kauteen valmennustehtävät ja keskittyy jatkossa pelaamisesta nauttimiseen. TamFu kiittää Juhaa ansiokkaasta työstä yhteisön eteen.

Maalikuninkuus meni tänä vuonna Mika Nybergille 10 maalilla.


KKI55

KKI55 kausi päättyi niin ikään 4.(neljänteen) sijaan mutta kehityskäyrä näytti ylöspäin verrattuna edelliskauteen. Maalisuhde parani merkittävästi ja tärkeintä on että peli alkoi muistuttaa etäisesti jo jalkapalloa. Kauden kohokohtana oli 8-2 voitto TKT:stä.

KKI55 joukkueen peluuttamisesta vastasi Raimo Ahola.

Hienoa nähdä että suuri joukko Tamfu legendoja pelaa edelleen kilpasarjoissa, ensi vuonna kenties jo mitaleille.

Maalipörssin voittajana Petri Tenhunen 8. maalilla ja ikinuori Kari Toivonen oli hyvänä kakkosena 6 maalilla.

Tamfun urheilulliseen toimintaa on saatu mukavasti lisää pelaajia ja seuran hallitus luotsaa laivaa vakaasti kohti uutta nousua tulevaisuutta silmällä pitäen.

Tulevaisuudesta lisää myöhemmin, koska Tamfulaiset valmistautuvat puheenjohtaja Pete Rajasalon 60.v juhliin, jotka pidetään tulevana lauantaina. Samalla vietetään kauden päättäjäisiä, alkuillan ohjelmana P17 kohtaa ikämiehet pesäpallossa, ja sen jälkeen saunotaan ja katsotaan juhlallisissa merkeissä Suomi-Ukraina.