TamFun kesä 2020 päätökseen

07.10.2020

TamFun kesän 2020 jalkapallo pelit on saatu päätökseen.

Kokonaisuudessaan kesä on ollut hieno ja tapahtumia on ollut paljon. Sarjoihin osallistuttiin kolmella eri joukkueella. P17 osallistui omaikäluokan 3.divisioonaan ja sijoittui hienosti 4:ksi. Kalle Pekkarinen tykitti lohkon maalikuninkaaksi 16 osumallaan ja muutenkin joukkue esitti hyviä otteita. Joukkueen valmennuksesta vastasi kesän aikana Petri Rajasalo, Jussi Hossi ja Pasi Laine. Taustajoukkoihin saatiin Jojoksi Tuomas Kares ja huoltoon Jani Myllylä. Talvikaudella P17 joukkue harjoittelee edelleen ja ensi kesänä on joukkue taas vuotta vanhempi ja kovempi. TamFun perinteisessä sisäisessä P17 ja KKI joukkueen kohtaamisessa junnut veivät ensi kertaa voiton ja saattaa olla että "poika" jäi pysyvästi junnuille.

Ensimmäistä kertaa nähtiin myös TamFun KKI55 joukkue joka sijoittui omassa sarjassaan myös neljänneksi. Hienoa oli että joukkueeseen saatiin paljon uusia comebackejä mm. Ari-Pekka Kangasmäki, Petri Hellman, Veikko Virtanen ja Ari Halmela pukivat TamFun pelipaidan päälle vuosien taukojen jälkeen. KKI55 joukkue jatkaa myös ensi vuonna. KKI55 maalipörssin kuningas oli Juha Lehtonen 3.lla osumalla.

KKI45 joukkue taisteli hyvin koko kauden kärkikahinoissa, jääden lopussa lohkossaan kolmanneksi. Joukkue esitti kauden aikana hyviä otteita ja kärsi vain yhden tappion. Suurin menetys kauden aikana oli maalivahti Timo Wiikin paha loukkaantuminen, joka pitää Timon pitkään sivussa.

Maalipörssin valtiaaksi nousi pitkästä aikaa uusi nimi kun Jani Argillander pyssytti KKI45 debyytti kaudella 7 osumaa. KKI45 joukkueessa on siis hyvä suuntaus päällä ja Futsal kauteen lähdetäänkin parantelemaan 2019-2020 tynkä kauden kolmatta tilaa.

Kokonaisuudessaan kesäkausi on ollut TamFussa hyvin aktiivinen, niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Uudet www.tamfu.fi sivut ovat jopa yllättävänkin suurien kävijämäärien kohteena, FB:ssä toimintaa esitellään tasaisin väliajoin, uudet peliasut saatiin, ja verkkaritkin on tulossa. Sponsorointi puolella entisten tukijoiden lisäksi, saatiin mukaan merkittävällä panoksella TAKK . TAKKin bussi kuljetti KKI45 joukkueen näkyvästi viimeiseen vieraspeliin Ruovedelle ja vielä ehjänä takaisinkin. Iso Kiitos Ari Halmelalle mukavista kyydeistä.

TamFu jatkaa kohti Futsal kautta treenaamalla Kauppi SportCenterissä sekä Kissat-Hallissa säännöllisesti kaikissa ikäluokissa.

Vierivä kivi ei edelleenkään sammaloidu.

TamFu hallitus