TamFu futsal edustus tekee paluuta

19.10.2021

TamFu:n futsal edustusjoukkue palaa 20v. tauon jälkeen tositoimiin

Tammer Futis ry (TamFu) edustusjoukkue palaa palloliiton sarjoihin lähes 20 v. tauon jälkeen. Viimeksi TamFu:n edustusjoukkue nähtiin futsal kentillä 2000 -luvun molemmin puolin futsal liigassa useamman kauden ajan. 

TamFu luopui sarjapaikasta 2001 kauden jälkeen ja alkoi keskittyä ikämies sarjoihin, joissa on aktiivisesti osallistuttu eri ikäluokkien sarjoihin siitä lähtien.

Vuosikausien pitkäjänteinen juniorityö kantaa hedelmää armon vuonna 2021 kun TamFu pääsee vihdoin aloittamaan uutta nousua edustustasolla futsalin 5.div kilpailulliset pelit aloittaen.

TamFu:n puheenjohtaja Petri Rajasalon mukaan juniorijoukkueen runko on ollut pitkään yhdessä, ja nyt tuntuu olevan oikea aika siirtyä edustustasolle miesten peleihin".

TamFu:n edustuksen valmentajaksi saatiin kokenut ja naisten liigassakin Ilvestä ja ACE:a valmentanut Jani Timmerheid.

Edustusjoukkue harjoittelee kerran viikossa ja ensimmäisten treenien perusteella valmentaja Timmerheidin tunnelmat ovat olleet positiivisia. "Vauhtia ja taitoa löytyy, kyllä tästä vielä hyvä tulee".

Joukkue koostuu pääosin nuoremmista Tamfulaisista joille valtaosalle futsal on tuttua mm.Ilves FS riveistä, jossa he pelasivat mm. P17 liigaa. Joukkoon mahtuu myös muutamia vanhemman ikäluokan pelaajia, heidän kokemus edustusjoukkueen ensimmäisellä kaudella saattaa olla suuri apu nuoriso-osaston sisäänajamisessa miesten peleissä.

Sarjakauden avaus on Kauppi SportsCenterillä 7.11 klo 17.00 Sunnuntaina PiPo-79 Academyä vastaan, ja saatetaanpa katsomossa nähdä muutama entinen futsal liigapelurikin kannustamassa.

TamFun futsalin edustusjoukkue toivottaa kaikki entiset ja tulevat TamFulaiset kannustamaan kun pelataan pitkän tauon jälkeen edustustasolla ja virallisia otteluita.